Välj bland våra paket & erbjudanden

Vi har en rad olika hotellpaket som passar för många tillfällen. Oavsett om ni ska gifta er eller ni åker på en golfresa så kan vi skräddarsy för att skapa den bästa upplevelsen för er. Hör av er till oss innan ert besök, så hjälper vi er.

Om du har ytterligare funderingar på vad du ska hitta på under din vistelse hos oss kan du läsa här om våra personliga rekommendationer.

Golfpaket Golfiana

Om du känner för att kombinera riktigt god sömn med golf i fina miljöer, så är det paketet Golfiana du ska välja. Vem vill inte vakna pigg och utvilad innan en trivsam dag på banan? I paketet ingår del i dubbelrum, vår goda frukostbuffé i vår nybyggda frukostmatsal samt Green fee.

Pris:
– från 990 kronor per person
Hör av dig till receptionen för att boka.

Golfpaketet Dubbel Golfiana
För dig som önskar två nätters skön sömn och då även får chans att njuta lite extra av vår vackra stad tillsammans med den trevliga golfupplevelsen rekommenderar vi paketet Dubbel Golfiana. I paketet ingår del i dubbelrum, vår goda frukostbuffé i vår frukostmatsal samt Green fee.

Pris:
– från 1290 kronor per person
Hör av dig till receptionen för att boka.

Fotograf, Vasatorp bild 1 & 2: Mickael Tannus

Designpaket

Bo en natt i ett av våra rum och upplev skön sömn i Helsingborg. Ta sedan färjan till Helsingör, byt till tåget som går till Humlebaek och gå på Louisiana Museum.

Louisiana Museum erbjuder modern konst och öppnades av Knud W. Jensen 1958. Såväl egendomen som konstsamlingen tillhör museet.

Erbjudandet gäller torsdag – måndag

Pris:
– 1 natt från 925 kronor per person, del i dubbelrum
– 2 nätter från 1 225 kronor per person, del i dubbelrum

Foto Louisiana: louisiana.dk