Välj bland våra paket & erbjudanden

Vi har en rad olika hotellpaket som passar för många tillfällen. Oavsett om ni ska gifta er eller ni åker på en golfresa så kan vi skräddarsy för att skapa den bästa upplevelsen för er. Hör av er till oss innan ert besök, så hjälper vi er.

Om du har ytterligare funderingar på vad du ska hitta på under din vistelse hos oss kan du läsa här om våra personliga rekommendationer.

Xperience – The dinner show!

Välkommen på en rolig, fräck och fartfylld upplevelse. Xperience är en riktigt fräck och magisk show med en mängd hits från dåtid till nutid, coola sceniska nummer, härlig allsång med publiken, trolleri och massor av skratt.

Att ha Helsingborgs häftigaste middagsshow runt knuten är verkligen få förunnat.
Tillsammans med Bollbrolyckan erbjuder vi ett paket perfekt för att få lite ljus när dagarna är mörkare.

Pris:
– Från 995 kronor per person i dubbelrum.

I priset ingår:
– tre-rätters middag
– show
– övernattning i våra sköna DUX-sängar
– vår fina frukostbuffé

Hör av dig till vår reception för att boka.

Kallbad – balsam för själen!

Årets Kallbadsvecka är över för denna gång. Nu inväntar vi nya datum för 2021.

Kallbadsveckan 29 januari – 3 februari 2020

Helsingborg är helt unikt i Sverige med tre kallbadhus och oavsett om du är en inbiten kallbadare, eller tillhör den där gruppen som med skräckblandad förtjusning gärna skulle vilja prova eller bara vill göra något roligt och annorlunda tillsammans med kompisgänget… Kom på ”Kallbads WKND” till Helsingborg! För mer info se www.kallbadsveckan.se

Pris
Boka ditt ”Kallbadspaket” med övernattning + badpass som inkluderar bad och föreläsningar på alla tre kallbadhusen för en specifik dag.

Pris: 550 kr/person/natt, del i dubbelrum inklusive vår fina frukost.

Det går förstås att bada även andra veckor eller helger…Och vill du inte bada så kan du ju shoppa eller åka båt…Under januari och februari kan du som stammis bo hos oss för bara 400 kr/person/natt.

Boka genom att skicka ett mail till Teo:
teodor@helsingborg.hotelduxiana.com

Golfpaket Golfiana

Om du känner för att kombinera riktigt god sömn med golf i fina miljöer, så är det paketet Golfiana du ska välja. Vem vill inte vakna pigg och utvilad innan en trivsam dag på banan? I paketet ingår del i dubbelrum, vår goda frukostbuffé i vår nybyggda frukostmatsal samt Green fee.

Pris:
– från 990 kronor per person
Hör av dig till receptionen för att boka.

Golfpaketet Dubbel Golfiana
För dig som önskar två nätters skön sömn och då även får chans att njuta lite extra av vår vackra stad tillsammans med den trevliga golfupplevelsen rekommenderar vi paketet Dubbel Golfiana. I paketet ingår del i dubbelrum, vår goda frukostbuffé i vår frukostmatsal samt Green fee.

Pris:
– från 1290 kronor per person
Hör av dig till receptionen för att boka.

Fotograf, Vasatorp bild 1 & 2: Mickael Tannus

Designpaket

Bo en natt i ett av våra rum och upplev skön sömn i Helsingborg. Ta sedan färjan till Helsingör, byt till tåget som går till Humlebaek och gå på Louisiana Museum.

Louisiana Museum erbjuder modern konst och öppnades av Knud W. Jensen 1958. Såväl egendomen som konstsamlingen tillhör museet.

Erbjudandet gäller torsdag – måndag

Pris:
– 1 natt från 925 kronor per person, del i dubbelrum
– 2 nätter från 1 225 kronor per person, del i dubbelrum

Foto Louisiana: louisiana.dk