Fria konferenslokaler

När du bokar tio rum eller fler till en konferens så bjuder vi på hela lokalkostnaden för konferensen. Detta erbjudande är obegränsat under hela året.

Förutom fantastisk mat, fika, trevliga konferenslokaler och ett hotell som erbjuder unikt skön sömn hjälper vi dig även gärna med andra inslag för en lyckad konferens eller team building, kanske en chokladprovning, åka ribbåt eller varför inte ”Fångarna på fortet”? Utbudet är näst intill obegränsat, slå oss en signal så berättar vi mer.

Vi har tre konferenslokaler. I vår största lokal, med fin utsikt över Stadsparken, kan upp till 60 personer konferera. Här finns tillgång till projektor, fast och trådlös bredbandsuppkoppling och övrig utrustning efter dina önskemål.

De två andra konferenslokalerna är dels ett grupprum för upp till åtta personer mot innergården, dels ett konferensrum för upp till 30 personer. Givetvis finns här samma slags utrustning som i det stora konferensrummet.

Om du har några som helst funderingar eller frågor är du varmt välkommen att höra av dig på mail eller på telefon (042-13 23 40).